Levertijd en verzenden

Levertijd

Voor alle artikelen die we op voorraad hebben: Als je je bestelling hebt geplaatst en we hebben je betaling ontvangen dan versturen we je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen. Je ontvangt een mail met je Track & Trace code. Normaal gesproken wordt je zending de volgende dag geleverd na verzending maar hou er rekening mee dat dit anders is als je op vrijdagavond, zaterdag of zondag besteld. Ook met feestdagen kan het bij de post drukker zijn dan normaal dus hou er dan ook rekening mee dat je bestelling een aantal dagen later kan komen dan normaal.
Mocht je bestelling niet tijdig binnen komen dan verwacht, stuur ons dan even een mailtje zodat wij contact kunnen opnemen met de pakketdienst en jou daarna kunnen informeren.
Mocht een artikel uitverkocht zijn dan kun je ons ook altijd een mail sturen dan kunnen we kijken of we deze nog kunnen bijbestellen.

Verzenden

Verzenden binnen Nederland:
De verzendkosten binnen Nederland zijn 4,95 en gratis vanaf  bestellingen van 75 euro. (Waddeneilanden zijn op aanvraag) Uw bestelling wordt verzonden met een Track & Trace code. Na bestelling en betaling ontvang je een mailtje met deze code. Het pakket zou dan binnen 24 uur bij je geleverd moeten worden, even onder voorbehoud want met de pakketdienst weet je maar nooit 😉

België & Duitsland: Verzendkosten zijn op aanvraag.